Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό MEGA: Εικόνες που σοκάρουν από ληστείες - Υπάλληλος τρέχει να σωθεί

Αποκλειστικό MEGA: Εικόνες που σοκάρουν από ληστείες – Υπάλληλος τρέχει να σωθεί

Το δίδυμο των κουκουλοφόρων που πλέον βρίσκεται στα χέρια της αστυνομία χτυπούσε με αυτά τα μαχαίρια. Δυο νύχτες του περασμένου χειμώνα, με το lockdown κι την απαγόρευση κυκλοφορίας να βρίσκονται σε πλήρη ισχύ, έβαλαν στο στόχαστρο τις δύο επιχειρήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων καταγράφουν τον εφιάλτη τους. Τα δραματικά δευτερόλεπτα που έζησαν στη δουλειά, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι και αιχμάλωτοι για λίγα δευτερόλεπτα στα χέρια των δύο ληστών. Δύο νεαρών που μπήκαν οπλισμένοι με μαχαίρια και κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά 1.500 ευρώ.

Με τους υπαλλήλους των μίνι μάρκετ – καφέ να έρχονται αναπάντεχα πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, στην πιο επεισοδιακή τους βάρδια.

Το δίδυμο των κουκουλοφόρων που πλέον βρίσκεται στα χέρια της αστυνομία χτυπούσε με αυτά τα μαχαίρια. Δυο νύχτες του περασμένου χειμώνα, με το lockdown κι την απαγόρευση κυκλοφορίας να βρίσκονται σε πλήρη ισχύ, έβαλαν στο στόχαστρο τις δύο επιχειρήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αρχίζει να περιγράφει στο «Live News» όσα έζησε ο υπάλληλός του και κατέγραψαν οι κάμερες. Με τους κουκουλοφόρους να μπαίνουν από την είσοδο και μετά από 20 δευτερόλεπτα να φεύγουν με τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Καρέ – καρέ

Ο νεαρός δεν αντιστέκεται. Σηκώνει τα χέρια, όμως ο ένας ληστής τον πιάνει από τον γιακά και τον σπρώχνει στο ταμείο για να το ανοίξει. Με το μαχαίρι πίσω από την πλάτη του, τους αφήνει να το αδειάσουν και πάντα με τα χέρια ψηλά, τους βλέπει να φεύγουν.

Ένα μήνα αργότερα, ξανά στο κέντρο, το θύμα των ληστών πανικοβάλλεται κ προσπαθεί μάταια να βγει από το κατάστημα. Οι ληστές μπαίνουν και ο υπάλληλος αρχίζει να τρέχει προς την έξοδο.

Εκεί όμως έχει επιστρέψει ο ένας από τους δύο, που τον πιάνει από το λαιμό και του δείχνει το μαχαίρι.

O υπάλληλος δείχνει να τα έχει χαμένα. Με γρήγορα βήματα επιστρέφει στο ταμείο και πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια. Ένας ληστής μπροστά και ένας πίσω του, που κρατούν μαχαίρια και τον απειλούν. Το κάθε δευτερόλεπτο μοιάζει με αιώνας για εκείνον.

Η ληστεία ολοκληρώνεται σε αυτό το σημείο, όταν το ταμείο ανοίγει και τα χρήματα που υπήρχαν πηγαίνουν στα χέρια του ενός κουκουλοφόρου.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίστηκαν κι οι ταυτότητες των δραστών αποκαλύφθηκαν πριν από λίγες μόνο μέρες. Πίσω απ’ τις κουκούλες κρύβονταν ένας 24χρονος Έλληνας και ένας 26χρονος αλλοδαπός που θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν αν αυτό το δίδυμο κρυβόταν πίσω και από άλλες ληστείες που σημειώθηκαν στην πόλη.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024