
Λαγονήσι: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα σε κάδους σκουπιδιών
Την υπόθεση έχει αναλάβει αρμοδίως το Τμήμα Ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.
Νεκρή δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην Γαλάζια Ακτή στο Λαγονήσι βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/7) μια ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί.
Τα ίχνη της 80χρονης που έπασχε από άνοια είχαν χαθεί τις τελευταίες ώρες και ο ηλικιωμένος σύζυγός της ανησύχησε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Τελικά την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή ένας περαστικός δίπλα από τους κάδους σκουπιδιών, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ.
Την υπόθεση έχει αναλάβει αρμοδίως το Τμήμα Ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ





