
ΕΟΦ: Ανακαλεί καθαριστικό χεριών
Δείτε ποιο προϊόν είναι.
Στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Durostick Καθαριστικό χεριών προχωρά ο ΕΟΦ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Η ανακοίνωση:
Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Durostick Καθαριστικό χεριών, το οποίο περιέχει ισοπροπυλική αλκοόλη και διατίθεται στην αγορά με ισχυρισμούς βιοκτόνου, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια από τον ΕΟΦ, κατά παράβαση των άρθρων 17 παρ. 1 και 55 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 528/2012.
Η εταιρεία DUROSTICK ΑΒΕΕ, ως υπεύθυνος κυκλοφορίας του προϊόντος, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες αυτού και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
- Ισημερινός: Δολοφόνησαν γυναίκα δικαστή – Είχε δεχτεί απειλές
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής



