Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προς παύση πληρωμών για ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε ελληνική εταιρεία

Προς παύση πληρωμών για ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε ελληνική εταιρεία

Μάσκα και εβδομαδιαίο μοριακό τεστ για τους ανεμβολίαστους αλλιώς... παύση πληρωμών.

Όλο και περισσότερες εταιρείες τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα ανακοινώνουν τον τελευταίο καιρό είτε περιορισμούς (πχ. να είναι αναγκασμένοι να φοράνε μάσκα, ενώ οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται) είτε ξεκάθαρες… προειδοποιήσεις για παύση εργασίας προς τους εργαζόμενους τους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί ο όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης που απέστειλε επιστολή στους εργαζόμενούς του, για να τους ενημερώσει για τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επιστολή, από την Δευτέρα 12 Ιουλίου όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν οφείλουν να προσκομίζουν στη Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η επιστολή, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί «οφείλουν να φορούν διαρκώς προστατευτική μάσκα ενώ η κίνησή τους θα επιτρέπεται μόνο σε εκείνους τους χώρους που είναι απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Την ίδια στιγμή, ο όμιλος ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω «δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις».

Δείτε το έγγραφο που έλαβαν οι εργαζόμενοι:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024