Δημοσκόπηση: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς υπουργοί
Ο Νίκος Δένδιας στη δημοσκόπηση της MRB καταγράφει τον Ιούνιο 40,4% θετικές γνώμες και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας με 36,9 και Κυριάκος Πιερρακάκης με 32.
Τα πρωτεία του δημοφιλέστερου υπουργού της κυβέρνησης κρατάει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενώ μεταξύ των δημοφιλέστερων σταθερά βρίσκονται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.
Ιούνιος 2021
Ο Νίκος Δένδιας στη δημοσκόπηση της MRB καταγράφει τον Ιούνιο 40,4% θετικές γνώμες και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας με 36,9 και Κυριάκος Πιερρακάκης με 32.
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με 28,5% θετικές γνώμες ενώ το ίδιο ποσοστό θετικών γνωμών συγκεντρώνει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ωστόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει 48,2 αρνητικές γνώμες έναντι 42,1 του κ. Σταϊκούρα.
Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Κωστής Χατζηδάκης με 26,7% θετικές γνώμες και ακολουθούν στην έβδομη θέση ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής με 25,7% και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με 25,4%.
Από εκεί και πέρα θετικές γνώμες 21,3% έχει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ακολουθούν με ποσοστά κοντά ή και χαμηλότερα του 20% θετικές γνώμες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.
18% θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ακολουθούν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Δουδωνής: Εξόχως προβληματικό ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
- Γεραπετρίτης από Λιβύη: Προχωρήσουμε σε συζητήσεις για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442