Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσκόπηση: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Δημοσκόπηση: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Ο Νίκος Δένδιας στη δημοσκόπηση της MRB καταγράφει τον Ιούνιο 40,4% θετικές γνώμες και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας με 36,9 και Κυριάκος Πιερρακάκης με 32.

Τα πρωτεία του δημοφιλέστερου υπουργού της κυβέρνησης κρατάει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενώ μεταξύ των δημοφιλέστερων σταθερά βρίσκονται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ιούνιος 2021

Ο Νίκος Δένδιας στη δημοσκόπηση της MRB καταγράφει τον Ιούνιο 40,4% θετικές γνώμες και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας με 36,9 και Κυριάκος Πιερρακάκης με 32.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με 28,5% θετικές γνώμες ενώ το ίδιο ποσοστό θετικών γνωμών συγκεντρώνει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ωστόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει 48,2 αρνητικές γνώμες έναντι 42,1 του κ. Σταϊκούρα.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Κωστής Χατζηδάκης με 26,7% θετικές γνώμες και ακολουθούν στην έβδομη θέση ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής με 25,7% και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με 25,4%.

Από εκεί και πέρα θετικές γνώμες 21,3% έχει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ακολουθούν με ποσοστά κοντά ή και χαμηλότερα του 20% θετικές γνώμες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

18% θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ακολουθούν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024