Τζένιφερ Άνιστον: Η στρατηγική της με τους υδατάνθρακες για υγεία και τέλειο σώμα
Η σταρ είναι πλέον 52 ετών, όμως παραμένει εξαιρετικά καλλίγραμμη
Όταν ακούτε «52 ετών» σίγουρα δεν σκέφτεστε τη Τζένιφερ Άνιστον.
Κι όμως, η ελληνοαμερικανίδα σταρ έχει σβήσει ακριβώς τόσα κεράκια και εξακολουθεί να έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα στο Χόλιγουντ – χωρίς μάλιστα να κάνει αυστηρή δίαιτα.
Σε πρόσφατη δήλωσή της στο «People» η ηθοποιός είπε ότι ενώ παλιά ακολουθούσε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, έχει αρχίσει να τους προσθέτει ξανά στο μενού της γιατί δεν θέλει άλλες στερήσεις.
View this post on Instagram
«Άρχισα να επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαμβάνει ένα πιάτο ζυμαρικά ή λίγο ψωμί. Όλοι φοβούνται το ψωμί, αλλά εγώ όχι πια. Αρκεί όλα να γίνονται με μέτρο».
Μάλιστα, ένιωσε πολύ καλά με αυτήν την προσθήκη στη διατροφή της.
View this post on Instagram
«Το σώμα μου εκτιμά τους υδατάνθρακες, είναι σαν να μου λέει: Σε ευχαριστώ! Γιατί μού στερείς τα πράγματα που αγαπώ».
Κατά το παρελθόν, η Τζένιφερ προσπαθούσε να ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.
«Είχα κάνει ένα αληθινά δύσκολο workout και μετά μια μέρα προσπάθησα να σηκωθώ και δεν μπορούσα. Κυριολεκτικά σωριάστηκα στο πάτωμα και κατέληξα να κάνω μαγνητική τομογραφία», θυμάται.
View this post on Instagram
Αυτό που είχε συμβεί τελικά ήταν πως είχε μετατοπιστεί ένας δίσκος, οπότε χρειάστηκε να αλλάξει τελείως είδος εκγύμνασης. Άρχισε, ήπια, με πιλάτες, το οποίο κάνει και τώρα 3 με 4 φορές την εβδομάδα και ξεκίνησε να ακούει το σώμα της.
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Το θέμα της πώλησης των F-35 στην Τουρκία έβαλε ο Δένδιας σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
- Ηράκλειο: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ίνι
- Θεσσαλονίκη: Κοντά στην οικία της οικογένειας Νέστορα το σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι φερόμενοι ως δράστες
- Ο προπονητής της Ισπανίας πριν το ματς με το Βέλγιο… αποθέωσε τον Μέσι!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442