Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτήθηκε ο μάνατζέρ της ύστερα από 25 χρόνια συνεργασίας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτήθηκε ο μάνατζέρ της ύστερα από 25 χρόνια συνεργασίας

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος σημειώνοντας πως η τραγουδίστρια σκέφτεται να αποσυρθεί.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τη ζωή και την καριέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στη σκιά της δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα της, από του οποίου την κηδεμονία δεν έχει καταφέρει ακόμη να απαλλαχθεί, ο επί 25 χρόνια μάνατζέρ της ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, ο Λάρι Ρούντολφ δήλωσε την παραίτησή του στη διάσημη σταρ, αφού και η ίδια σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα της. Σε δημοσίευμά του το BBC, αναφέρει πως ο Λάρι ήταν στο πλάι της από το 1995 βοηθώντας την στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο. Μαζί υπέγραψαν το πρώτο της άλμπουμ αλλά και τα επόμενα, με τα οποία σημείωσε την τεράστια καριέρα της.

«Για περισσότερα από 2,5 χρόνια η Μπρίτνεϊ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Τότε μου είχε ανακοινώσει ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Σήμερα, ενημερώθηκα ότι σκέφτεται να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, θεωρώ πως το καλύτερο είναι να παραιτηθώ καθώς οι υπηρεσίες μου δεν χρειάζονται πια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λάρι Ρούντολφ  στην ανακοίνωση της παραίτησής του.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το τέλος της συνεργασίας τους έρχεται δυο μόλις εβδομάδες μετά το ξέσπασμα της τραγουδίστριας στο δικαστήριο. Η ίδια κατήγγειλε ότι δεν έχει κανέναν έλεγχο της ζωής της, της περιουσίας της, αλλά και του σώματος της. Δικαιούται μονάχα 2.000 δολάρια εβδομαδιαίως από την περιουσία της ενώ δεν επιτρέπεται ούτε να κάνει παιδιά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024