Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Ισπανία έφτασε στους «4» του Euro

Γιατί η Ισπανία έφτασε στους «4» του Euro

Τα στατιστικά των Ισπανών δείχνουν τους λόγους για τους οποίους βρίσκονται στην τελική τετράδα του Euro.

Έστω και μέσω της… ρώσικης ρουλέτας, η Ισπανία κατάφερε να «λυγίσει» τους Ελβετούς, καθώς επικράτησε με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι και έκλεισε τη θέση της στα ημιτελικά του Euro, όπου θα βρει μπροστά της την Ιταλία.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα της διοργάνωσης και πλέον βρίσκεται μόλις δύο νίκες μακριά από το Ζενίθ. Και μπορεί πολλοί να μιλάνε για… τύχη και αδικία, ωστόσο οι «φούριας ρόχας» μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο, από όπου αποδεικνύουν πως η θέση τους είναι απόλυτα δίκαιη, με τους αριθμούς τους να… κλείνουν τα στόματα.

Η Ισπανία είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση με 12 τέρματα, μπροστά από την Ιταλία και τη Δανία που έχουν από έντεκα. Ένα στατιστικό που δείχνει στο 100% πως η ομάδα του Ενρίκε αξίζει τη θέση της, ειδικά αν κάποιος μετρήσει και τις πολλές… άχαστες φάσεις που έχασαν οι Ισπανοί κατά τη διάρκεια της πορείας αυτης.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην είναι στην κορυφή της κατογορίας της κατοχής… Η Ισπανία είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής στη διοργάνωση με 67.2%! Γερμανία και Ιταλία κλείνουν την πρώτη τριάδα με 59% και 55% αντίστοιχα.

Και για να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το συγκεκριμένο στατιστικό, αρκεί κάποιος να γνωρίζει πως η Ισπανία έχει ποσοστό ευστοχίας 89.4% στις μεταβιβάσεις, έχοντας και εδώ την κορυφή! Παράλληλα, η «φούριας ρόχας» είναι η δεύτερη ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες στο τουρνουά, έχοντας απειλήσει την αντίπαλη εστία συνολικά 95 φορές, μόλις έξι λιγότερες από την Ιταλία που βρίσκεται στην 1η θέση της κατηγορίας.

Όλα τα συγκεκριμένα νούμερα δείχνουν τους λόγους για τους οποίους η Ισπανία βρίσκεται στην τελική τετράδα του Euro. Και με βάση τους συγκεκριμένους αριθμούς, φαίνεται πως οι Ισπανοί αξίζουν στο 100% τη θέση τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης…

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024