Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για πρώτη φορά «105 Degrees» από Tom Petty

Για πρώτη φορά «105 Degrees» από Tom Petty

Για πρώτη φορά πολλά τραγούδια παραδίδονται στους φίλους της ροκ ως άλμπουμ του Tom Petty

Για πρώτη φορά ακούμε το ακυκλοφόρητο τραγούδι από τον Tom Petty και τους Heartbreakers «105 Degrees» το οποίο σηματοδοτεί την εμφάνιση του άλμπουμ Angel Dream, μια εκδοχή του σάουντρακ της ταινίας του 1996 «She’s the One».

Την περίοδο που ο Petty ετοίμαζε το Wildflowers, ήταν σε δημιουργικό οίστρο. Έγραφε πολλά σπουδαία τραγούδια σε διάφορα ύφη, τόσα που δεν χωρούσαν στο άλμπουμ.

Διάλεξε 25, έχοντας πρόθεση για διπλό άλμπουμ αλλά τον αποθάρρυνε ο Lenny Waronker της Warner Brothers και στο Wildflowers παρέμειναν 15.

Πολλά από όσα έμειναν έξω -και άλλα- ο Petty χρησιμοποίησε για το σάουντρακ της ταινίας «She’s the One» που έκανε ο Ed Burns το 1996.

Το σάουντρακ της ταινίας -ο τίτλος της είναι ένα τραγούδι των Bruce Springsteen & the E Street Band- είναι περίπου 51 λεπτά μουσική Tom Petty, τραγούδια ως επί το πλείστον· εκτός από δικά του, ηχογράφησε το «Asshole» του Beck και το «Change The Locks» της Lucinda Williams.

Τώρα, για πρώτη φορά πολλά από αυτά τα τραγούδια παραδίδονται στους φίλους της ροκ ως άλμπουμ του Tom Petty.

Τα τραγούδια για αυτή την επανέκδοση επιλέχθηκαν σύμφωνα με το ΑΠΕ, ως ενότητα η οποία συμπληρώνει την κυκλοφορία του άλμπουμ Wildflowers & All The Rest.

Το σιγκλ που ηγείται της επανέκδοσης είναι το «105 Degrees»παρουσιάζονται πλάνα παρασκηνίου του πρότζεκτ στου οποίου τα μιξαρίσματα δούλεψε μαζί με τον Petty πριν αυτός αποβιώσει, ο Ryan Ulyate, για πολλά χρόνια ηχολήπτης και συμπαραγωγός του τραγουδιστή-τραγουδοποιού.

Εκτός από το «105 Degrees», στο άλμπουμ συναντούμε για πρώτη φορά και άλλα τρία τραγούδια επίσης: «One of Life’s Little Mysteries» (σύνθεση του Tom), «Thirteen Days» (ερμηνεία τραγουδιού του JJ Cale), και «French Disconnection».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024