Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: «Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας - «Δεν θέλω να κερδίσει ο Σάκης»

Survivor: «Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας – «Δεν θέλω να κερδίσει ο Σάκης»

«Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα και θέλω να κερδίσει οποιοσδήποτε άλλος το Survivor εκτός από τον Σάκη» δήλωσε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Mετά τον ημιτελικό του Survivor, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία αποκάλυψε μέσα σε όλα πως η κόρη της δεν είναι ξανά, μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Ρουμελιώτη μιλώντας στο «Πρωινό» ανέφερε πως δεν είναι ξανά ζευγάρι η κόρη της με τον φιναλίστ του Survivor.

Ούτε θα ήταν και θετική σε μια τέτοια προοπτική καθώς, όπως πρόδωσε, δεν μπορεί να εμπιστευθεί πια τον πρώην σύντροφο της κόρης της.

«Καθόμασταν δίπλα δίπλα με την οικογένεια του Σάκη στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor, ούτε ανταλλάξαμε βλέμματα ούτε και τίποτα άλλο» πρόσθεσε η μητέρα της παίκτριας του Survivor.

Επίσης, όπως τόνισε η κυρία Γεωργία «ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον φίλο της Μαριαλένας, τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα. Δεν πήρε εμένα, πήρε τον φίλο της και θα πρέπει εγώ αύριο να τον εμπιστευθώ; Δεν μπορώ».

Στη συνέχεια, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απασφάλισε και τα είπε όλα.

«Δεν μου είπε πολλά η Μαριαλένα αλλά, επειδή έτρωγα πολλές επιθέσεις πως κατέστρεφα τον Σάκη γιατί έλεγα τις αλήθειες μου, θέλω να πω ότι δεν ξεκίνησα εγώ αυτές τις επιθέσεις ούτε και γουστάρω να βγαίνω στα κανάλια ούτε τίποτα. Άκουσα μερικά πράγματα από την άλλη πλευρά, προσωπικά της Μαριαλένας, που τα ήξεραν φίλοι τους και οι δικοί τους έβαζαν άλλους για να μην βγουν αυτοί και να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους. Εγώ βγαίνω και το λέω με ότι κόστος έχω και το λέω κατάματα. Λέω την αλήθεια, λέω το δίκιο. Αυτό με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω τώρα περισσότερα γιατί θα γίνω πολύ κακιά! Θα με πουν πάλι κακιά, κακιά πεθερά. Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας αλλά όταν βλέπω βλέπω ότι την κοροϊδεύουν γίνομαι σκυλί να τους φάω»!

«Εγώ θα την συμβούλευα «από τη στιγμή που θέλεις, αν θέλεις, παιδί μου να προχωρήσεις μαζί του, προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου»… Δεν τον πιστεύω πια, δεν το πιστεύω» συμπλήρωσε με νόημα η Γεωργία Ρουμελιώτη.

«Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα και θέλω να κερδίσει οποιοσδήποτε άλλος το Survivor εκτός από τον Σάκη».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024