Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το DK’s TOUR of MOTION ολοκληρώθηκε

Το DK’s TOUR of MOTION ολοκληρώθηκε

Οι Έλληνες freerunners έδωσαν το παρών στο DK’s Tour of Motion και αγωνίστηκαν με ένα και μόνο στόχο - την πρόκριση στο μεγαλύτερο freerunning διαγωνισμό

Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, νικητής του Red Bull Art of Motion το 2014 & 2015, επισκέφτηκε τη Σαντορίνη & τη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας τους καλύτερους local freerunners που θα ταξιδέψουν στον Πειραιά, ώστε να συμμετάσχουν στον onsite qualifier (07.07).

Μετατρέποντας με την ενέργεια τους την ατμόσφαιρα σε αυτοσχέδια γιορτή, με μουσική, selfies με τον DK, προπονήσεις και εντυπωσιακά tricks, οι Έλληνες freerunners έδωσαν το παρών στο DK’s Tour of Motion και αγωνίστηκαν με ένα και μόνο στόχο – την πρόκριση στο μεγαλύτερο freerunning διαγωνισμό, το Red Bull Art of Motion, το οποίο θα διεξαχθεί πάνω σε ιστιοφόρα στο Μικρολίμανο.

Οι 7 νικητές του DK’s Tour of Motion:

Ο κορυφαίος freerunning διαγωνισμός  επιστρέφει το Σάββατο, 10 Ιουλίου, και οι πιο δυνατοί freerunners του κόσμου θα αναμετρηθούν σε μια μοναδική πίστα, αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία. Ένα από τα πλέον γραφικά λιμάνια της Αττικής με την αμφιθεατρική Καστέλλα να υψώνεται γύρω του θα φιλοξενήσει την κορυφαία διεθνή αναμέτρηση, όπου οι 18 καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα αναδείξουν τα skills τους εν πλω!

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία πρόκρισης χωρίζεται σε τρεις φάσεις που οδηγούν 18 αθλητές από κάθε γωνιά του κόσμου στο Μεγάλο Τελικό, στις 10 Ιουλίου στο Μικρολίμανο. Εκεί θα συναντηθούν οι 3 φιναλίστ του Red Bull Art of Motion 2019 (Ματέρα, Ιταλία), οι 12 νικητές (6 άντρες, 6 γυναίκες) του Online Qualifier, και τέλος 3 ακόμα freerunners που θα προκριθούν μέσω του Onsite Qualifier.

Θα τα καταφέρουν άραγε στην αναμέτρηση με την elit της παγκόσμιας freerunning σκηνής; Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε το κορυφαίο freerunning γεγονός με υποστηρικτές το WHAT’S UP της COSMOTE και τη MINI, το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 17:30 ζωντανά από το MEGA και την COSMOTE TV στο κανάλι COSMOTE SPORT 6HD. Την ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες με φόντο το Μικρολίμανο θα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από το www.redbullartofmotion.com και το Red Bull TV.

Για περισσότερες πληροφορίες και δράση, μείνετε συντονισμένοι στο www.redbullartofmotion.com , www.facebook.com/rbafm & www.facebook.com/DimitrisDkKyrsanidis .

#redbullartofmotion

Με τη συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024