Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με πέντε νέα πρόσωπα στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Με πέντε νέα πρόσωπα στο Ρέντη

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στην Αθήνα και από Τετάρτη (7/7) μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει των προκριματικών του Champions League – Τα πέντε νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στο Ρέντη και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις των πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και επέστρεψε στην Ελλάδα. Οι Ερυθρόλευκοι σε διάστημα μιας εβδομάδας έδωσαν έξι φιλικά στην Αυστρία και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός «τσέκαρε» την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών παικτών του, με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει ικανοποιημένος με όσα είδε στους αγώνες που έδωσε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού επί αυστριακού εδάφους.

Οι πρωταθλητές μετά από μια ιδιαίτερα κουραστική εβδομάδα επέστρεψαν στη βάση τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δίνει διήμερο ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τις δυνατές προπονήσεις και τα συνεχόμενα φιλικά που έδωσαν τις προηγούμενες μέρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποστολή που επέστρεψε στην Αθήνα δεν βρισκόντουσαν οι τέσσερις Πορτογάλοι που βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Οι Τιάγκο Σίλβα, Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Πέπε, οι οποίοι ταξίδεψαν κατευθείαν για την πατρίδα τους. Όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, θα βρίσκονται το πρωί της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Από την Τετάρτη (7/7) μάλιστα αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ουσεϊνού Μπα, Παπέ Αμπού Σισέ, Μοχάμεντ Ντρέγκερ, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα. Οι τρεις πρώτοι έλειπαν από την Αυστρία, ενώ ο τελευταίος αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, για να διευθετήσει κάποια θέματα.

Οσον αφορά στον Αγκιμπού Καμαρά, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, τον οποίο η ομάδα του μεγάλου λιμανιού «έκλεψε» από την Λιλ, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τους Ερυθρόλευκους και θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης μαζί με τους υπόλοιπους στου Ρέντη.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται πλέον να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν. Πιθανότατα, μάλιστα, να έχει ήδη αποφασίσει για την επόμενη ημέρα και το ποιοι θα πρέπει να «κοπούν», αφού στα τεστ που έδωσαν οι Πειραιώτες είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα έξι φιλικά που έδωσε στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός είχε τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα. Κέρδισε τις Βόλσφμπεργκερ (1-0), Κράσνονταρ (1-0), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2-1) και Κραΐόβα (2-0), ενώ ήρθε ισόπαλος με την Ούφα (1-1) και ηττήθηκε με 3-0 από την Κράσνονταρ. Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό στις 13/7 στο Καραϊσκάκη με την Γαλατάσαραϊ, το οποίο ουσιαστικά θα αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για τα παιχνίδια που θα δώσουν οι Πειραιώτες στα προκριματικά του Champions League.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024