Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο

ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο

Με αφορμή τα περί εμβολιασμένων που δεν θα πληρώσουν το μάρμαρο και υγειονομικού σαμποτάζ της αντιπολίτευσης το ΚΚΕ επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης εξελίσσεται στον καλύτερο χορηγό του φόβου και του ανορθολογισμού που υπονομεύουν την ανάγκη του μαζικού εμβολιασμού

Δεν δικαιούνται να κουνάει το δάχτυλο και να καλλιεργεί διχαστικές λογικές τονίζει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην «Καθημερινή».

Χορηγός του φόβου και του ανορθολογισμού

Με αφορμή τα περί εμβολιασμένων που δεν θα πληρώσουν το μάρμαρο και υγειονομικού σαμποτάζ της αντιπολίτευσης το ΚΚΕ επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης εξελίσσεται στον καλύτερο χορηγό του φόβου και του ανορθολογισμού που υπονομεύουν την ανάγκη του μαζικού εμβολιασμού.

Ενώ ταυτόχρονα το ΚΚΕ επικρίνει τον κ. Μητσοτάκη ότι εν μέσω της ανασφάλειας που προκαλούν οι μεταλλάξεις του κοροναϊού επιλέγει να προβάλλει την πολιτική των συγχωνεύσεων και του κλεισίματος περιφερειακών νοσοκομείων και την παραπέρα εμπορευματοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Υπονομεύει το μαζικό εμβολιασμό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Εν μέσω πανδημίας και μεγάλης ανασφάλειας για το τι «μέλλει γενέσθαι» με τις μεταλλάξεις, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να προβάλει την πολιτική των συγχωνεύσεων, της μείωσης των περιφερειακών νοσοκομείων και της παραπέρα εμπορευματοποίησης του δημοσίου συστήματος Υγείας, πολιτική που έχει κοστίσει πανάκριβα στους λαούς όλου του κόσμου.

»Η πανδημία -με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων- βρήκε το εμπορευματοποιημένο δημόσιο σύστημα Υγείας με 11 νοσοκομεία λιγότερα, με λιγότερες από 500 ΜΕΘ, με κατάργηση όσων είχαν απομείνει από την Πρωτοβάθμια Υγεία. Τώρα επιταχύνουν το σχέδιο για την κερδοφορία των ομίλων με πεδίο επενδύσεων την υγεία του λαού.

»Αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο εκκολάπτονται και καλλιεργούνται ο φόβος κι ο ανορθολογισμός, που υπονομεύουν την ανάγκη του μαζικού εμβολιασμού. Εκεί ας αναζητήσει την αιτία του κακού ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος όχι μόνο δε δικαιούται να «κουνάει το δάχτυλο», καλλιεργώντας μάλιστα διχαστικές λογικές, αλλά αντίθετα, συνεχίζοντας την εγκληματική πολιτική της εμπορευματοποίησης της υγείας, εξελίσσεται στον καλύτερο χορηγό τέτοιων φαινομένων».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024