Γιώργος Κοψιδάς: Αυτόν θέλει για νικητή του Survivor
Τι είπε ο ηθοποιός για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών και τι αποκάλυψε για τον Τριαντάφυλλο.
Για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς, αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί αύριο (5/7) και σχολίασε τις συμπεριφορές συμπαικτών του που τις είχε αλλιώς στο μυαλό του.
«Πιστεύω ότι στον τελικό θα φτάσεις σίγουρα ο Σάκης και η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον Ηλία και τον Κόρο. Ποιος είναι το φαβορί δεν ξέρω, αλλά προσωπικά θα ήθελα να το πάρει ο Ηλίας ή ο Κόρομι γιατί ήμασταν πολύ κοντά και με τους δύο όσο ήμουν στο παιχνίδι, τους εκτιμώ, τους σέβομαι, τους αγαπώ και νομίζω ότι αξίζουν να κερδίσουν το παιχνίδι», είπε στο Τύπος TV.
Για το με ποιους κρατά επαφές μετά το παιχνίδι σχολίασε: «Όπως και στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους συντονίζεσαι περισσότερο και κάνεις πολλή παρέα, με άλλους λιγότερο και με άλλους καθόλου. Με τα περισσότερα παιδιά έχω επαφή και μιλάμε και με κάποιους βρισκόμαστε κιόλας ή θα βρεθούμε σύντομα. Ναι, έχουμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο και είναι όλα μια χαρά. Με πήρε να με καλέσει στα γενέθλιά του αλλά έλειπα εκτός Αθηνών».
Για το αν νιώθει ότι αποχώρησε την κατάλληλη στιγμή ή θα ήθελε να φτάσει στον τελικό: «Παρακολουθούσα το παιχνίδι, μετά την αποχώρησή μου, κάνοντας ζάπινγκ. Ένιωσα, με τα όσα είδα, ότι έφυγα την καταλληλότερη στιγμή. Όταν αποχώρησα, φαινόταν σαν λάθος για όλους έφυγα νωρίς, ακόμη και από την παραγωγή δεν το πίστευαν. Πιστεύω όμως, ότι όλα γίνονται όπως πρέπει. Οπότε, ναι, νομίζω ότι έφυγα τη σωστή στιγμή».
Για το αν απογοητεύτηκε από συμπεριφορές συμπαικτών που τους είχες αλλιώς στο μυαλό του: «Ναι, έχω απογοητευτεί. Έχω υπάρξει όμως στο παιχνίδι, ξέρω ότι με την τόσο μεγάλη πείνα, την εξάντληση από τα αγωνίσματα, την ταλαιπωρία που περνάμε, το μυαλό λειτουργεί πολύ καθαρά. Σίγουρα βέβαια κάποιοι είχαν και συγκεκριμένη στρατηγική για να πάνε όσο πιο μακριά μπορούσαν».
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της με ΑΕΚ»
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο
- Στεγαστική κρίση: Οδηγός εύρεσης κατοικίας – Οι περιοχές με τα πιο προσιτά ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442