Ελένη Βαΐτσου: Ποζάρει με το μαγιό της και αναστατώνει το Instagram
Η ηθοποιός έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα.
Τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο «Μπρούσκο», ενώ φέτος την απολάυσαμε στη σειρά «Ήλιος». Το ταλέντο της στην υποκριτική αδιαπραγμάτευτο όπως και η ομορφιά της. Ο λόγος για την Ελένη Βαΐτσου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.
Η ηθοποιός ανεβάζει συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να αγαπά το καλοκαίρι και τις παραλίες.
Στις τελευταίες της αναρτήσεις τη βλέπουμε να φορά το μαγιό της και να απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να παίξει στους «Μπαμπούλες», που ξεκίνησαν καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της:
- Ψήφισμα στήριξης της ΚΕΔΕ των κοινωνικών δομών και του ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Συναγερμός στη Ζάκυνθο για λεπτοσπείρωση – Ένας θάνατος και δύο κρούσματα στο μικροσκόπιο
- Κίνηση στη κεντροαριστερά, νευρικότητα στελεχών εν αναμονή Τσίπρα – Οι κλεφτές ματιές στον Ανδρουλάκη
- Τρεις τροπολογίες για τις τράπεζες κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι προβλέπουν
- Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος σε ηλικία 98 χρόνων


