Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ολιβέιρα και φουλάρει για κεντρικό χαφ

ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ολιβέιρα και φουλάρει για κεντρικό χαφ

Ο ΠΑΟΚ είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ από εκεί και πέρα αναμένεται να προχωρήσει αμέσως στην απόκτηση και ενός κεντρικού μέσου

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Νέλσον Ολιβέιρα, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά τα έχει βρει σε όλα με τον πορτογάλο επιθετικό και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το deal, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι διαδικαστικά ζητήματα, αφού υπάρχει συμφωνία στους οικονομικούς όρους αλλά και συμφωνία του παίκτη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μια λεπτομέρεια που δεν έχει διευθετηθεί και αυτό θα γίνει στο προσεχές διάστημα είναι να ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα καταβάλλονται τα χρήματα στον παίκτη.

Αυτό θα λυθεί αμέσως, ίσως ακόμη και σήμερα, και ο Ολιβέιρα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επικοινωνήσει ο ίδιος με τον πρώην άσο της ΑΕΚ για να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα όμως ο Δικέφαλος του Βορρά δε σταματά εδώ, αφού μετά την ολοκλήρωση του deal με τον πορτογάλο φορ θα φουλάρει για την ενίσχυσή του και στη μεσαία γραμμή, και μάλιστα αμέσως.

Από την ΠΑΕ κοιτάζουν δύο περιπτώσεις παικτών που τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά, και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσει για τον ΠΑΟΚ η μία εκ των δύο υποθέσεων.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024