
Νοκ άουτ ο Γιάννης από το Game 6
Καλύτερα, αλλά όχι έτοιμος να αγωνιστεί ο Αντετοκούνμπο.
Δεν τα κατάφερε τελικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα απουσιάσει από το 6ο ματς της σειράς των Μπακς με τους Χοκς.
Ο Greek Freak ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που αποκόμισε στον 4ο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, ο οποίος του προκάλεσε υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο. Γλίτωσε τα χειρότερα (μιας και αρχικά υπήρξαν φόβοι για τον χιαστό), είναι καλύτερα, δεν είναι όμως ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.
Θυμίζουμε ότι η 6η αναμέτρηση της σειράς είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα (03:30 ώρα Ελλάδας) και με νίκη τα «ελάφια» θα περάσουν στους τελικούς της λίγκας, όπου περιμένουν οι Σανς. Προηγούνται με 3-2 των Χοκς και σίγουρα θα θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά.
Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος φόργουορντ των Μπακς έχει 28,2 πόντους και 12,7 ριμπάουντ/μέσο όρο στα φετινά playoffs.
Από ‘κει και πέρα, ο σταρ των Χοκς, Τρε Γιανγκ, παραμένει αμφίβολος για την αποψινή συνάντηση και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την ύστατη ώρα. Η πίεση στους Χοκς προφανώς είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς ήττα σημαίνει αυτομάτως και αποκλεισμός.
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών
- Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσουν τα σχολεία – Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
