Η 12άδα της Αυστραλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Αυστραλία θα έχει επτά NBAers στην αποστολή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η ομοσπονδία μπάσκετ της Αυστραλίας ανακοίνωσε τη δωδεκάδα για το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, στην οποία βρίσκονται επτά NBAers.
Συγκεκριμένα, οι Μπέινς, Ντελαβεντόβα, Έξουμ, Γκριν, Ινγκλς, Μιλς, Τάιμπουλ είναι οι NBAers, ενώ και ο Τζοκ Λάνταλ θέλει να παίξει στις ΗΠΑ την επόμενη σεζόν.
Η Αυστραλία θα συμμετάσχει στο Group B, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νιγηρία, τη νικήτρια από το προολυμπιακό του Σπλιτ και τη νικήτρια από το προολυμπιακό του Βελιγραδίου.
Αναλυτικά στο Τόκιο για τους Αυστραλούς θα ταξιδέψουν ο σέντερ Άρον Μπέινς, ο γκαρντ Ματ Ντελαβεντόβα, ο γκαρντ Ντάντε Έξουμ, ο γκαρντ Κρις Γκούλντινγκ, ο γκαρντ Τζος Γκριν, ο φόργουορντ Τζο Ινγκλς, ο φόργουορντ/σέντερ Νικ Κέι, ο σέντερ Τζοκ Λάνταλ, ο γκαρντ Πάτι Μιλς, ο φόργουορντ/σέντερ Ντούοπ Ριθ, ο γκαρντ Νέιθαν Σόμπι και ο περιφερειακός Ματίς Τάιμπουλ.
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 102-75: Μια νίκη μακριά από το Final-4 η «βασίλισσα»
- «Μαγνήτης» ο Ιγκόρ Τιάγκο της Μπρέντφορντ, τέσσερις οι μνηστήρες
- Ιταλία – Ελλάδα 11-15: Επιβλητική η Εθνική πόλο Γυναικών στην πρεμιέρα των προκριματικών του World Cup
- Euroleague: Η ποινή του Μάικ Τζέιμς για την αποβολή του στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
- Μίλαν ή τέλος: Το δίλημμα ζωής του Μόντριτς
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης πείθει τον Άλβαρες να πει «όχι» στην Μπαρτσελόνα
- LIVE: Λιντς – Μπέρνλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442