Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύπτεται στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα διώροφης κατοικίας, στην οδό Σμύρνης, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, πιθανόν πρόκειται για δίδυμους, ηλικίας 45 ετών. Ο θάνατός τους προσδιορίζεται πριν από τέσσερις ημέρες, ενώ υπάρχουν αναφορές, που δεν επιβεβαιώνονται ακόμη επίσημα, ότι πρόκειται για διπλή αυτοκτονία.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Φως στις συνθήκες θανάτου των δύο αδελφιών αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα