Σοβαρό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων σημειώθηκε 100 μέτρα πριν τα διόδια Ισθμού στο ρεύμα προς Αθήνα.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, μια οδηγός διερχόμενη από Αθήνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με λευκό Ι.Χ.Φ.
Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα ΕΚΑΒ και περιπολικά της Αστυνομίας.
Η κίνηση διεξάγεται με προσοχή με τη συνδρομή της Αστυνομίας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).