
Χανιά: Σε ύφεση η φωτιά στο Κακοδίκι
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν κατά τη διάρκεια της νύχτας να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς
Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κακοδίκι του δήμου Καντάνου – Σελίνου, νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν κατά τη διάρκεια της νύχτας να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς, ωστόσο παραμένουν στην περιοχή καθώς υπάρχουν ενεργές μικρές εστίες φωτιάς, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας έκανε ρίψεις νερού και το πυροσβεστικό ελικόπτερο. Η φωτιά έχει κάψει αγροτικές εκτάσεις κυρίως με ελαιόδεντρα, ωστόσο η αποτίμηση της θα γίνει μόλις τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν 51 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, ενώ χθες συνέδραμαν και τρία εναέρια πυροσβεστικά μέσα.
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)
- Η Άρσεναλ έχασε το Champions League χωρίς… ήττα
- Βρετανία: Εκλογές υπόσχεται ο επίδοξος ηγέτης των Εργατικών Άντι Μπέρναμ – Αν καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός



