Τέλος στη ζωή του, σε live μετάδοση στο Facebook, επιχείρησε να βάλει ένας 60χρονος στην Αρτέμιδα.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να συμβιβαστεί με την απώλεια της συζύγου του μία ημέρα νωρίτερα και, αφού κατανάλωσε αλκοόλ, έβαλε ένα όπλο στον κρόταφό του, απειλώντας να αυτοκτονήσει σε ζωντανή μετάδοση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Μέσα από το σπίτι ακούστηκαν μάλιστα δύο πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να καλέσει την αστυνομία.
Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, προλαβαίνοντας τον επίδοξο αυτόχειρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Αμεση κινητοποίηση
«Ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής που εργάζονταν στην περιοχή της Αρτέμιδας, πήραν σήμα από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης να πάνε σύντομα σε μια οικία εκεί κοντά διότι ένα άτομο απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο και έπρεπε σύντομα και με μεγάλη προσοχή να τον αποτρέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, είδαν από το παράθυρο τον άνδρα γονατισμένο και με το όπλο στον κρόταφο.
Για να μην χαθεί ωστόσο πολύτιμος χρόνος δεν περίμεναν διαπραγματευτή, όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, αλλά εισέβαλαν στην οικία, αποτρέποντας το μοιραίο, αφού κατάφεραν να του πάρουν το όπλο να σώσουν τη ζωή του.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων