
Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Τζαβέλλας
Όλα έτοιμα για την ανακοίνωση του Γιώργου Τζαβέλλα από την ΑΕΚ η οποία δημοσίευσε φωτογραφία από τη φανέλα που θα φοράει ο διεθνής αμυντικός. Στα γραφεία της ΠΑΕ ο διεθνής άσος από το πρωί της Τετάρτης (30/6)
Ημέρα Γιώργου Τζαβέλλα η σημερινή στην ΑΕΚ αφού με αρκετή καθυστέρηση, θα ανακοινωθεί ο διεθνής αμυντικός και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης (30/6) φωτογραφία με τη φανέλα του Τζαβέλλα, δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση.
Όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία, ο 33χρονος άσος που βρίσκεται από το πρωί στα γραφεία της ομάδας, θα πάρει το νούμερο 31.
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρωτοφανής η επίθεση στο πρωτοδικείο Αθηνών
- Νέα Αριστερά: Game over για τον «Zhukov» – Το «τρολ» της ΝΔ απέκτησε όνομα, επώνυμο και κυρίως καταδίκη




