Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Πρώτο «όχι» στον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Πρώτο «όχι» στον Αϊτόρ

Ο μάνατζερ του Αϊτόρ ζήτησε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να αφήσει ελεύθερο τον πελάτη του, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

Την επιθυμία του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα να φύγει από τον Παναθηναϊκό, μετέφερε επίσημα στη διοίκηση ο μάνατζερ του. Ο Ισπανός ατζέντης βρέθηκε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποθέσεις και στο περιθώριο του ταξιδιού του, είχε συνάντηση με στέλεχος της ΠΑΕ.

Ο εκπρόσωπος του Αϊτόρ τόνισε ότι ο πελάτης του επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία και ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του. Όμως, η πρόταση του δεν έγινε αποδεκτή από τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, οι οποίοι ζητούν ανταλλάγματα για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή.

Ο μάνατζερ του Αϊτόρ ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πρόταση από ισπανική ομάδα, παρά μόνο φιλολογικές κρούσεις. Ωστόσο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να εκποιήσει χωρίς κέρδος ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ.

Είναι και η σωστή τακτική εκ μέρους των «πράσινων», οι οποίοι δεν έχουν λόγο να χάσουν τόσο εύκολα έναν παίκτη με καλό όνομα στην ιβηρική χερσόνησο.

Πάντως, στην Ισπανία επιμένουν πως ο τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ Χιχόν, Τσάβι Ρίκο έχει ανοιχτή γραμμή με το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Αϊτόρ και περιμένει την αποδέσμευση του.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024