
Ολυμπιακός: Η 11άδα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (19:00).
Συνεχίζονται τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία, με τους Ερυθρόλευκους στις 19:00 να αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Στο παιχνίδι με την βουλγάρικη ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με την εξής 11άδα: Κρίστινσον, Λαλά, Αβραάμ, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Κουντέ, Βαλμπουενά, Χασάν και Τικίνιο.
Το παιχνίδι πραγματοποιείται στην περιοχή Σβαρτς και είναι το τέταρτο φιλικό που δίνουν οι Πειραιώτες επί αυστριακού εδάφους. Στα τρία προηγούμενα οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τις Βόλφσμπεργκερ, Κράσνονταρ και Σάλτσμπουργκ.
Στα δύο πρώτα παιχνίδι οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 1-0, με τον Αχμέντ Χασάν να σκοράρει το μοναδικό γκολ στον αγώνα με τους Αυστριακούς, ενώ στο δεύτερο ματς με τους Ρώσους σκόραρε ο Βασίλης Σουρλής. Στον αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ηττήθηκε με 3-0. Σε ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια.
Εκτός από το σημερινό, οι Ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν άλλα δύο φιλικά. Την Παρασκευή (2/7) με την Ούφα και το Σάββατο (3/7) με την Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το φιλικό ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας! / The line-up for today’s friendly match against CSKA Sofia! ?⚪️#Οlympiacos #FriendlyMatch #PreSeason2021 #OLYCSK #Austria #LineUp #Football pic.twitter.com/ulq4qd3rPz
— Olympiacos FC (46?) (@olympiacosfc) June 30, 2021
Περισσότερα σε λίγο…
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης
- Ιράν: Δεν θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα στις επιθέσεις, διαβεβαιώνει ο Τραμπ


