Φολκλόρ κλίμα στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής. Η πρόεδρος της επιτροπής Δ. Αυγερινοπούλου ενέταξε στους εορτασμούς για το 1821 δύοσ συνεδριάσεις για τα αιωνόβια φυτά και κάλεσε τους βουλευτές να παρακολουθήσουν βίντεο με τα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια «Ιτιά – ιτιά» και «για ιδέστε τον αμάραντο»

Βίντεο με δημοτικά τραγούδια για να τιμήσει την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 επέλεξε να παίξει η πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για να συνοδεύσει την «τελετή έναρξης» της ειδικής κοινοβουλευτικής συνεδρίασης που θα επιχειρήσει να αναδείξει την συμβολή της χλωρίδας (!) στην επανάσταση του 1821.

Ιτιά και αμάραντος

Με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της εθνικοαπελευθερωτικής επαναστάσεως και την πληθώρα επετειακών εκδηλώσεων η κυρία Αυγερινοπούλου αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα της κοινοβουλευτικής επιτροπής δύο συνεδριάσεις με θέμα «τη συμπλήρωση 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση- Ειδικό αφιέρωμα στα αιωνόβια φυτά από την εποχή της Επαναστάσεως: Καταγραφή και ανάδειξη».

Επιχειρώντας δε να «παρασύρει» και τους συμμετέχοντες στην συνεδρίαση στο απαραίτητο φολκλόρ κλίμα τους κάλεσε να παρακολουθήσουν βίντεο με τα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια «Ιτιά – ιτιά» και «για ιδέστε τον αμάραντο».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr