Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλαρίνα στη Βουλή προς τιμήν του 1821

Κλαρίνα στη Βουλή προς τιμήν του 1821

Φολκλόρ κλίμα στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής. Η πρόεδρος της επιτροπής Δ. Αυγερινοπούλου ενέταξε στους εορτασμούς για το 1821 δύοσ συνεδριάσεις για τα αιωνόβια φυτά και κάλεσε τους βουλευτές να παρακολουθήσουν βίντεο με τα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια «Ιτιά – ιτιά» και «για ιδέστε τον αμάραντο»

Βίντεο με δημοτικά τραγούδια για να τιμήσει την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 επέλεξε να παίξει η πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για να συνοδεύσει την «τελετή έναρξης» της ειδικής κοινοβουλευτικής συνεδρίασης που θα επιχειρήσει να αναδείξει την συμβολή της χλωρίδας (!) στην επανάσταση του 1821.

Ιτιά και αμάραντος

Με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της εθνικοαπελευθερωτικής επαναστάσεως και την πληθώρα επετειακών εκδηλώσεων η κυρία Αυγερινοπούλου αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα της κοινοβουλευτικής επιτροπής δύο συνεδριάσεις με θέμα «τη συμπλήρωση 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση- Ειδικό αφιέρωμα στα αιωνόβια φυτά από την εποχή της Επαναστάσεως: Καταγραφή και ανάδειξη».

Επιχειρώντας δε να «παρασύρει» και τους συμμετέχοντες στην συνεδρίαση στο απαραίτητο φολκλόρ κλίμα τους κάλεσε να παρακολουθήσουν βίντεο με τα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια «Ιτιά – ιτιά» και «για ιδέστε τον αμάραντο».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024