Πικάσο: Στον εισαγγελέα ο 49χρονος για την «κλοπή του αιώνα»
Ενδέχεται να ζητήσει προθεσμία
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο 49χρονος που συνελήφθη για την κλοπή των τριών σπουδαίων έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη τον Ιανουάριο του 2012.
Περίπου στις 11:00, ο συλληφθείς που έχει ομολογήσει την κλοπή των πινάκων, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ εν συνεχεία οδηγείται ενώπιον του ανακριτή όπου και ενδέχεται να ζητήσει προθεσμία, ώστε να μπορέσει ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου, να μελετήσει τον φάκελο της υπόθεση και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατά συναυτουργία, τετελεσμένη και σε απόπειρα, πραγμάτων καλλιτεχνικής σημασίας που βρίσκονταν σε συλλογή εκτεθειμένα σε κοινή θέα και σε δημόσιο κτίριο.
- Νέα σελίδα για το λαογραφικό μουσείο του δήμου Ορεστιάδας
- Διαθεσιμότητα να υποδεχτεί εγκαυματίες από το Κραν Μοντανά υπέβαλε η Ελλάδα
- Ποιοι θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εταιρεία του Τραμπ λανσάρει νέο κρυπτονόμισμα – Μπίζνες παράλληλα με την προεδρία
- Το ζεϊμπέκικο, το ντουέτο και ο Φρανκ Σινάτρα: Ο Νίκος Αλιάγας και ο Αντώνης Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά

