
Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία
Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, ο οποίος μετήχθη από τις φυλακές Τριπόλεως, ζήτησε προθεσμία να προετοιμάσει την απολογία του για τις 8 Ιουλίου
Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για τις νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του για δύο βιασμούς.
Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, ο οποίος μετήχθη από τις φυλακές Τριπόλεως, ζήτησε προθεσμία να προετοιμάσει την απολογία του για τις 8 Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς, με τις τελευταίες να του απαγγέλλονται στα μέσα Ιουνίου.
Η τέταρτη υπόθεση αφορά έναν 24χρονο, σήμερα, άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε πως ο Λιγνάδης τον είχε βιάσει δύο φορές όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών.
Στην ανακρίτρια ο 24χρονος έφτασε ως μάρτυρας για να καταθέσει όσα γνώριζε για άλλες περιπτώσεις που αφορούσαν στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, και κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση.
Ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του Λιγνάδη όταν τον κάλεσε λίγες ημέρες μετά.
- Η Lady Gaga και η Doechii φέρνουν νότες και στυλ «στην πασαρέλα»
- Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των επενδύσεων
- Τραγωδία στον Κολωνό: Διευθύντρια σχολείου έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας
- Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Σταθερή παρουσία στο No Finish Line Athens και ανανέωση συνεργασίας με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Η επιστολή του 89χρονου – «Οι υπηρεσίες μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο σκυλί – Και εγώ, το σκυλί, τώρα λύσσαξα»
- Πρωτοβουλία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ για την ένταξη θεραπειών παχυσαρκίας στα ομαδικά ασφαλιστήρια




