
Μουσουλμανική Αδελφότητα: Να λιθοβοληθεί όποιος ζητά την έξοδο της Τουρκίας από τη Λιβύη
«Μετά τον Παντοδύναμο, μόνο το κράτος της Τουρκίας δεν μας άφησε, ήρθε από μακριά και εμπόδισε την πτώση της πρωτεύουσας (Τρίπολης)» τονίζει ο ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Λιβύη, Σαάντ αλ Ομπάϊντι.
Ο Σαάντ αλ Ομπάϊντι, ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Λιβύη και παρουσιαστής του προγράμματος Μουφτί αλ Μαζούλ στο τηλεοπτικό κανάλι «Al-Tanasuh», είπε ότι η Τουρκία ήρθε από μακριά και εμπόδισε την πτώση της ισλαμικής επανάστασης στην Τρίπολη.
«Συνενοχή της διεθνούς κοινότητας»
«Στην τελευταία επίθεση (4/4/2019) στην αγαπημένη μας πρωτεύουσα, την Τρίπολη, που έγινε με τη συνενοχή πολλών χωρών και τη συνενοχή σχεδόν της διεθνούς κοινότητας, μετά τον Παντοδύναμο, μόνο το κράτος της Τουρκίας δεν μας άφησε, ήρθε από μακριά και εμπόδισε την πτώση της πρωτεύουσας, εμποδίζοντας έτσι την πτώση ολόκληρου του προγράμματος της επανάστασης» έγραψε ο αλ Ομπάϊντι σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του, στο Facebook.
«Αυτός που ζητά την έξοδο της Τουρκίας από τη Λιβύη, είναι ανόητος και πρέπει να διαταχθεί να τον λιθοβολήσει ο λαός. Αυτό είναι το σαφές μήνυμά μου και πρέπει να ακούσουν όλοι οι ανόητοι», πρόσθεσε.
Πηγή: alsaaa24.com, echedoros-a.gr
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβηττό για αυτοσχέδιους αγώνες – Εντοπίστηκαν δύο οδηγοί που έκαναν drift
- Οι ΗΠΑ σφυροκοπούν το Ιράν – Νέα πλήγματα μετά τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών
- Το βίντεο που ανέβασε η Ισπανία ενόψει τελικού (vid)
- Σταύρος Φλώρος και Μάνος Μαλλιαρός ξανά μαζί – H συγκινητική συνάντηση των δύο συμπαικτών
- Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες με τα φωσφοριζέ γιλέκα – Πώς έμπαιναν σε διαμερίσματα παριστάνοντας εργάτες συνεργείου
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)





