Ντε Μπουρ τέλος από την Ολλανδία! Ο προπονητής των «οράνιε» είναι τελικά ο άνθρωπος που πληρώνει το τίμημα για το «κάζο» με την Τσεχία η οποία υποχρέωσε την Ολλανδία στον αποκλεισμό «σοκ» από τους «16» του Euro.
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομοσπονδία της χώρας, ο 51χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, καθώς αποφασίστηκε να μην δώσουν συνέχεια στη συνεργασία τους, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Ντε Μπουρ ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τη θέση του προπονητή της Ολλανδίας το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Ρόναλντ Κούμαν αποφάσισε να αφήσει τη θέση του και να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για χάρη της Μπαρτσελόνα.
Ο 21χρονος επιθετικός, συμπαίκτης του Τζόλη στην Μπριζ, έχει μπει στο μεταγραφική στόχαστρο της ‘Αρσεναλ που έχει το προβάδισμα, όμως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες
Πραγματοποιώντας εξαιρετικό 2ο ημίχρονο κι έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, το Μαρούσι νίκησε στο Ιβανώφειο με 91-72 τον Ηρακλή, στο κι έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.