Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το φιλικό με την Σάλτσμπουργκ (19:00).

Το τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός (19:00), με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τους Πειραιώτες με 4-3-3, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Σεμέδο, Σωκράτη και Αποστολόπουλο στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα είναι οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Πέπε, με τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Ελ Αραμπί στην τριάδα της επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Σωκράτης, Αποστολόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Όπως προαναφέραμε, αυτό είναι το τρίτο φιλικό που δίνει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία. Τις προηγούμενες ημέρες οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τις Βολφσμπέργκ και Κράσνονταρ, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να επικρατεί και στα δύο παιχνίδια με 1-0. Στο πρώτο σκόρερ ο Χασάν και στο δεύτερο ο Σουρλής.

Αύριο (30/6) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στις 19:00 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ την Παρασκευή (2/7) υπάρχει το φιλικό με την Ούφα και το Σάββατο (3/7) με την Κραΐοβα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024