Κάποιοι άνθρωποι είναι βαθιά συναισθηματικοί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το δείξουν και πόσο μάλλον να το εκφράσουν με λόγια.

Τα παρακάτω ζώδια δυσκολεύονται να μιλάνε για τα συναισθήματά τους αν και τα ίδια έχουν πλήρη συναίσθηση των συναισθημάτων τους.

Καρκίνος

Όταν μιλάμε για συναίσθημα, ο Καρκίνος είναι ο πιο γνωστός για την προσωπική εγρήγορση και τη διαίσθηση που διαθέτει. Ωστόσο, όταν οι Καρκίνοι πρόκειται να δηλώσουν κάτι που νιώθουν σε μια δεδομένη στιγμή ανησυχούν ότι, αν αποκαλύψουν πάρα πολλά από τον περίπλοκο συναισθηματικό κόσμο τους, θα γελοιοποιηθούν ή θα θεωρηθούν αδύναμοι.

Είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο και, εάν φοβάται ότι θα το απορρίψουν ή θα το παρεξηγήσουν, θα μαζευτεί στο καβούκι του. Συνήθως, όταν εκφράζει τα συναισθήματά του, καταλήγει να κλαίει, κάτι που εξηγείται από το πόσο βαθιά νιώθει και πληγώνεται από το κάθε τι.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, το απόλυτο ζώδιο των αισθήσεων, είναι γνωστός ως σέξι, μυστηριώδης αλλά και επιφυλακτικός ως προς την έκφραση των συναισθημάτων του, τα οποία αντιμετωπίζει με παρόμοιο τρόπο με τον Καρκίνο, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Οι Σκορπιοί δεν ανησυχούν απαραίτητα για το αν θα κριθούν, θα κατακριθούν ή θα γελοιοποιηθούν.

Ωστόσο, η βαθιά ριζωμένη νοοτροπία του «μοναχικού λύκου» ενισχύει την πεποίθησή τους ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν καν να… αντέξουν την αλήθεια τους. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουν να κρατάνε για τον εαυτό τους τα πιο βαθιά συναισθήματά τους.

Ένας Σκορπιός είναι άτομο μυστικοπαθές και με έντονη προσωπικότητα. Μιλάμε για κάποιον που συνήθως προτιμά να παρακολουθεί ή να παρατηρεί τα συναισθήματα των άλλων, παρά να εκφράζει ελεύθερα τα δικά του.

Υδροχόος

Επιφανειακά, οι Υδροχόοι είναι ανοιχτοί άνθρωποι οι οποίοι δείχνουν να έχουν μια υγιή σχέση με τα συναισθήματά τους.

Ωστόσο, η ωριμότητα και ο αυτοέλεγχός τους μάλλον δηλώνει την αδυναμία τους να καταλάβουν σε τι χρησιμεύει το να… μπλοκάρονται, συμμετέχοντας σε άβολες συναισθηματικές συζητήσεις.

Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να παίρνουν δύναμη από το γεγονός ότι σπανίως εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους.

Όχι, ο Υδροχόος δεν είναι αναίσθητος! Απλώς, δεν του αρέσουν καθόλου οι παρορμητικές και έντονα δραματικές καταστάσεις.

Προτιμά να παραμένει ψύχραιμος και συναισθηματικά απροσπέλαστος, ενώ την ίδια στιγμή οι άλλοι προσπαθούν να μαντέψουν τι σκέφτεται.

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο