
Άκης Πετρετζίκης: Η σύντροφος του ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και ανυπομονεί να γεννήσει
Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σεφ ανυπομονούν για τη γέννησή του.
Από μέρα σε μέρα περιμένουν ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, να υποδεχθούν το μωρό τους.
Ο γνωστός σεφ και η κούκλα αγαπημένη του επέλεξαν από την αρχή της σχέσης τους να κρατήσουν πολύ χαμηλούς τόνους, γεγονός που εξακολουθούν να κάνουν μέχρι σήμερα. Σε πολύ λίγο η αγάπη τους πρόκειται να επισφραγιστεί με τον ερχομό του γιου τους.
Ο Άκης Πετρετζίκης είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ότι ο γιος του θα γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο, ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται, εκείνος έχει άλλα σχέδια. Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σεφ ανυπομονούν για τη γέννησή του.
Το πρωί της Τρίτης, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαδικτυακούς φίλους του Άκη Πετρετζίκη, αφού ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία αναμφίβολα είναι μία κούκλα.
Δείτε την ανάρτηση
“40 εβδομάδες και ακόμα περιμένουμε”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης στη φωτογραφία του.
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας




