
Σάντος: «Οι ποδοσφαιριστές έκλαιγαν στα αποδυτήρια για τον αποκλεισμό από το Βέλγιο»
Για το βαρύ κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της Πορτογαλίας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Βέλγιο, μίλησε ο Φερνάντο Σάντος.
Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Πορτογαλίας μετά την ήττα – αποκλεισμό από το Βέλγιο. Όπως δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν βαρύ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς υπήρξαν ποδοσφαιριστές που δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.
«Φυσικά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έκλαιγαν στα αποδυτήρια, όπως φαντάζομαι και πολλοί Πορτογάλοι φίλαθλοι. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις. Είχαμε αρκετά σουτ και είχαμε και δοκάρι. Η ήττα είναι ήττα», δήλωσε ο πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:
«Δεν έχω πολλά λόγια να εκφραστώ. Θέλαμε να περάσουμε. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ή αδικία. Δεν υπάρχει καλή ή κακή τύχη. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα με τον Νταλότ και τον Παλίνια. Ο Νταλότ είχε ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση και έκανε ό,τι έπρεπε. Δεν θα δείξουμε με το δάχτυλο τους παίκτες. Έκαναν ότι μπορούσαν.
Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς γιατί πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όπως το 2016. Το 2018 αποκλειστήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη φάση των «16» και τον επόμενο χρόνο κερδίσαμε το Nations League. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».
- Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα ερυθρόλευκη φανέλα (pics)
- Φυλακές Κορυδαλλού: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την απόδραση του 48χρονου βαρυποινίτη
- Ο Δήμαρχος Χάλκης στις Βρυξέλλες και στην Επιτροπή Φυσικών Πόρων
- Γαλλία: Πρόστιμο 22 εκατομμύρια ευρώ στη Shein για παραβάσεις διατάξεων περί προστασίας καταναλωτή
- Πανελλαδικές 2026: Μαθητής στα Χανιά πιάστηκε με σκονάκι – Μηδενίστηκε το γραπτό του
- NBA Europe: Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα υπερλίγκα τον Οκτώβριο του 2027



