Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Τρελό «κράξιμο» για το φιάσκο Εντσάμ

ΑΕΚ: Τρελό «κράξιμο» για το φιάσκο Εντσάμ

Εξαλλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ, μετά το φιάσκο με τον Ολιβιέ Εντσάμ – Τα έχωσαν… άγρια στον Μελισσανίδη!

Το φιάσκο με τον Ολιβιέ Εντσάμ προκάλεσε την οργή των οπαδών της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να κράζουν… άγρια τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα social media.

Η επικείμενη μεταγραφή του 25χρονου μέσου είχε χαρακτηριστεί ως «βόμβα» από τα προσκείμενα Μέσα στην ΑΕΚ, αλλά στη συνέχεια έγινε σίριαλ και τελικά εξελίχθηκε σε φιάσκο, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να «κράζουν» για μια ακόμα φορά τον Μελισσανίδη.

Οι αντιδράσεις των οπαδών της Ενωσης στα social media των ιστοσελίδων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αποτυπώνουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο την οργή που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Εντσάμ.

Οι φίλοι της Ενωσης βλέπουν για ένα ακόμα καλοκαίρι τη διοίκηση της ομάδας τους να μην προχωράει σε μεταγραφές, που θα ανεβάσουν επίπεδο το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, παρότι η ΑΕΚ προέρχεται από μια τραγική σεζόν. Ο κόσμος του Δικεφάλου έχει εξοργιστεί με τα… παραμύθια, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στα μηνύματά τους, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να εξαπολύουν για μια ακόμα φορά τα πυρά τους στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Πουλά και φύγε βρε (1-5)», «Μελισσανίδη ξεφτίλα», «Κρίμα για τον Μιλόγεβιτς», «Γεια σας υποστηρικτές του κάβουρα», «Για να αγοράσει εφημερίδες ο απλας καλός είναι», «Κάθε χρόνο τα ίδια παίζετε μαζί μας», «Εκτός από ξεφτιλισμένους παίκτες έχουμε και ξεφτίλα διοίκηση», «Ξεφτίλα γατούλη. Πάρε τον Τζαβέλα, τον Ιατρούδη να μας εξαπατήσεις ξανά και ξανά. Πάρε μπ… ρε», «Το δούλεμα πάει σύννεφο», «Κανέναν… πεθαμένο θα πάρει πάλι», «Απλά ξεφτίλες για μια ακόμα φορά», ανέφεραν μεταξύ άλλων στα σχόλιά τους.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά:







Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024