Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΚΝΕ πήγε στο Πολιτικό Γραφείο

Η ΚΝΕ πήγε στο Πολιτικό Γραφείο

Ανανέωση στο ΚΚΕ

Το ΚΚΕ τα κατάφερε και έκανε το Συνέδριο του. Το είπε άλλωστε και ο Κουτσούμπας, ο οποίος επανεκλέχτηκε, στην εναρκτήρια εκδήλωση: “Μέσα σε δύσκολες συνθήκες όπως ήταν αυτές τις πανδημίας, συνθήκες απαγορεύσεων και περιορισμών, καταφέραμε τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα να πραγματοποιήσουμε για πέντε ολόκληρους μήνες μία ζωντανή πλούσια συζήτηση μέσα στις οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ”.Για όποιον γνωρίζει Συνέδριο για το ΚΚΕ δεν είναι μόνο οι τέσσερις μέρες αλλά όλη η συζήτηση που προηγείται στις οργανώσεις του. Κι αυτή η διαδικασία όχι μόνο κράτησε πέντε μήνες αλλά έγινε και δια ζώσης.

Έγινε λοιπόν το Συνέδριο και εξέλεξε την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Ούτε ένα ούτε δύο αλλά με 23 νέα μέλη. Ανάμεσά τους πολλοί νέοι. Μάλιστα πάνω από τα μισά μέλη της ΚΕ είναι από 30 – 50 χρόνων.

Η Κεντρική Επιτροπή την επόμενη μέρα εξέλεξε το Πολιτικό Γραφείο με δύο νέα μέλη τη Θεανώ Καπέτη, δασκάλα από τη Θεσσαλονίκη, Γραμματέα της Κεντρικής Μακεδονίας και τον Θέμη Γκιώνη, μέλος του Γραφείου της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής και απ’ ότι θυμάμαι υπήρξε Γραμματέας της ΚΝΕ.

Όλοι οι πρώην Γραμματείς της ΚΝΕ είναι στο Πολιτικό Γραφείο ο Νίκος Σοφιανός, ο Γιάννης Πρωτούλης, ο Θοδωρής Χιώνης και τώρα ο Θέμης Γκιώνης.

Μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη τον Κύριλλο Παπασταύρου, τον Μάκη Παπαδόπουλο και την Θεανώ Καπέτη όλοι στελέχη προερχόμενα από την ΚΝΕ έχουν ανανεώσει το Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος στα τελευταία δύο Συνέδρια του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024