Άνω κάτω έχει γίνει η παραλία των Survivors. Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να φτάνει προς το τέλος του ωστόσο οι παρεξηγήσεις μεταξύ των παικτών συνεχίζονται.

Τι συνέβη; Οι τρεις Amigos ήταν πιο ψυχροί από ποτέ μεταξύ τους, καθώς ο Ηλίας στην προσπάθειά του να τα έχει καλά με όλους και φυσικά και με την Μαριαλένα και τον Σάκη, φαίνεται πως προκάλεσε τον εκνευρισμό των φίλων του.

Όμως, όλα αυτά η Μαριαλένα δεν τα γνώριζε, καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο. Επιστρέφοντας σήμερα στην καλύβα, συζήτησε με τον Σάκη Κατσούλη, και οι δυο του προσπάθησαν να καταλάβουν τι ήταν αυτό ακριβώς που ενόχλησε τόσο τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο.

Η ίδια τόνισε πως μεταξύ τους δεν υπάρχει φιλία αλλά λυκοφιλία. «Ο Ηλίας αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τους Amigos και μας πλησίασε. Αυτό όμως δεν συνέφερε κανέναν να το συζητήσει. Ούτε τον Ηλία ούτε τον Ασημακόπουλο. Το ένστικτό μου μού λέει ότι κάτι έχει κάνει ο Ηλίας και δίκιο έχει ο Κόρο. Κάτι έχει παιχτεί», είπε.

Οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη τη σκηνή. Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweets.