Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε μέσω των social media η Πάολα Ρεβενιώτη, η γνωστή ακτιβίστρια στον χώρο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, μετά τον βανδαλισμό του καφάο στο οποίο απεικονιζόταν η μορφή του Κωνσταντίνου Καβάφη.
Το είχε ζωγραφίσει η πρωτοβουλία «Χρώματα και Όνειρα», όμως κάποιοι αδιαφορώντας για τον αντιφασιστικό και αντιομοφοβικό συμβολισμό του ποιητή το βανδάλισαν γράφοντας με ροζ χρώμα «Antifa South».
Η Πάολα Ρεβενιώτη βλέποντας τι έχει συμβεί αντέδρασε γράφοντας τα εξής:
«Κατά τα άλλα εσείς είστε queer friendly Αντιφά τώρα; ηλίθια είστε που δεν έχουν καμία συνείδηση τι σημασία είχε για εμάς ο Καβάφης όταν δεν υπήρχε τίποτα που να μας υποστηρίζει».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα