Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντάλιτς: «Παίκτης-κλειδί για μας ο Πέρισιτς»

Ντάλιτς: «Παίκτης-κλειδί για μας ο Πέρισιτς»

Στην απουσία του Ιβάν Πέρισιτς από τη μεγάλη αναμέτρηση με την Ισπανία, στάθηκε ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Η Κροατία οφείλει να αφήσει πίσω της το συντομότερο δυνατό τ΄ άσχημα νέα για τον Ιβάν Πέρισιτς κι έχοντας πληθώρα εναλλακτικών λύσεων, να επικεντρωθεί στο ματς της Δευτέρας με την Ισπανία, όπως παραδέχθηκε ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ο Πέρισιτς, ο οποίος οδήγησε την «Χρβάτσκα» στην προσπάθεια που κατέβαλλε στην φάση των ομίλων και σκόραρε στο 1-1 με την Τσεχία και στη νίκη επί της Σκωτίας (3-1), τέθηκε σε απομόνωση λόγω του ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό το Σάββατο (26/06).

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, όμως, δεν παραπονιέται: «Είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις και ήταν παίκτης-κλειδί για εμάς στην φάση των ομίλων, αλλά αυτά συμβαίνουν και πρέπει να προσαρμοστούμε», παραδέχθηκε ο 54χρονος τεχνικός στο πλαίσιο της σημερινής (27/06) συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

«Ευτυχώς, έχουμε περισσότερες επιλογές στην θέση όπου αγωνίζεται ο Ιβάν από ό,τι σε κάθε άλλη σε αυτό το τουρνουά, οπότε όποιος κι αν κληθεί να παίξει θα πρέπει να είναι έτοιμος για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Είτε θα είναι ο Μίσλαβ Όρσιτς, ο Γιόζιπ Μπρέκαλο, ο Αντε Ρέμπιτς ή, ο Αντρέι Κράμαριτς, θα προσπαθήσουμενα μην αφήσουμε την Ισπανία να κάνει το παιχνίδι της και να την αποτρέψουμε από το να έχει την κατοχή, διότι το να οπισθοχωρήδουμε δεν θα μας οδηγήσει πουθενά».

Είπε ακόμη ο Ντάλιτς: «Επίσης τους αρέσει να πιέζουν ψηλά στο γήπεδο όταν δεν έχουν την μπάλα, είναι το στιλ τους προσαρμοσμένο στο πώς παίζουν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι βέβαιος ότι είναι στο χέρι μας να τους νικήσουμε».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024