Το διαζύγιο της με τον Βαγγέλη Αγγέλου έκανε γνωστό η ΑΕΚ με σχετική της ανακοίνωση, όπου ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό για τις υπηρεσίες του στον σύλλογο.
Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την Ένωση λίγο πριν την εκκίνηση των play-offs της Basket League, αντικαθιστώντας τον Ηλία Παπαθεοδώρου, και οδηγώντας την ΑΕΚ στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Η εκτίμηση στο πρόσωπο, στην εργατικότητα και την επιστημοσύνη του Βαγγέλη Αγγέλου είναι αδιαμφισβήτητη και διαρκής.
Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλαβε σε μία επώδυνη περίοδο την Ομάδα μας, σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, αλλά ενστερνίστηκε τα «θέλω» και τις αξιώσεις του ενδόξου Σωματείου μας, με ευσυνειδησία και μεθοδικότητα. Πρόλαβε και μπόλιασε ξανά τον Οργανισμό με γνώση και αποθέματα καρδιάς, στοιχεία άλλωστε, που συνθέτουν διαχρονικά το ψηφιδωτό του ιδιόμορφου DNA μας και επικαθορίζουν το πεπρωμένο μας.
Η υγιής καθημερινότητα, που ζήσαμε όλοι εμείς στο βραχύβιο πέρασμά του, αλλά και η κατάθεση ψυχής στο παρκέ, που είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος, ήτοι στις αναμετρήσεις των play offs με ΠΑΟ, Προμηθέα και ΠΑΟΚ, καταδεικνύουν του λόγου το αληθές, έστω κι αν το αγωνιστικό αποτέλεσμα δεν συμβάδισε τελικά με την αγωνιστικότητα των προπονητών και των παικτών μας, οι οποίοι διεκδίκησαν υπό δυσμενείς συνθήκες (απουσίες, ατυχίες, διαιτησία, κλπ) τα δίκαια.
Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Αγγέλου ολοκληρώνεται…
H οικογένεια της AEK BC αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια για όσα προσέφερε στη «Βασίλισσα».
Του εύχεται κάθε επιτυχία, στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως εύχεται και στους συνεργάτες του.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.