
Νάντια Μπουλέ: Βουτιές στο 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Οι υψηλές θερμοκρασίες έκαναν την ηθοποιό να φορέσει το μαγιό της και να πάει για μια βουτιά
Στην τελική ευθεία για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού έχει μπει πια η Νάντια Μπουλέ και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ είναι σε γλυκιά αναμονή για το baby boom που αναμένεται να έρθει από μέρα σε μέρα.
Ωστόσο, οι υψηλές θερμοκρασίες έκαναν την πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» στον Alpha να φορέσει το μαγιό της και να πάει για μια βουτιά.
Η Νάντια Μπουλέ ανέβασε στο Instagram της στιγμιότυπο από την εμφάνισή της με μαγιό, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη κοιλιά της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και αποκάλυψε πως θα κάνει την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού, η οποία ίσως να είναι και η τελευταία φέτος.
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του





