Μία ατάκα της Ναταλίας Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε πρώην συνεργάτη της να θέλει εδώ και τώρα εξηγήσεις! Και γι’ αυτό την κάλεσε στον «αέρα» της εκπομπής Έλα χαμογέλα.

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος άκουσε τις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδάς του, της Ναταλίας, την εποχή που μαζί βρίσκονταν σε εκπομπή στον Alpha, στην οποία μάλιστα συμμετείχε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Γερμανού είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της τα εξής: «Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι, όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλες». Στη συγκεκριμένη δήλωσή της δεν ανέφερε καθόλου τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος θέλησε να την καλέσει στο τηλέφωνό της και να τη ρωτήσει γιατί δεν τον είχε αναφέρει καθόλου.

Η Ναταλία αν και αιφνιδιάστηκε, δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει live στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και να του εξηγήσει πως ο λόγος που δεν τον ανέφερε ήταν γιατί στο μυαλό της έχει τον Παύλο Σταματόπουλο ως «ειρηνοποιό» που δεν της δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Επιπλέον τόνισε πως θυμάται πως ο Σταματόπουλος όταν έφυγαν όλοι, έμεινε πίσω με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το συγκεκριμένο σχόλιο φυσικά έκανε τους πάντες να γελάσουν καθώς κάτι τέτοιο είχε πει λίγο πριν και η Σίσσυ Χρηστίδου.