
Παύλος Σταματόπουλος: Για ποιο λόγο πήρε στον αέρα τη Ναταλία Γερμανού και ζήτησε εξηγήσεις
Ο Παύλος Σταματόπουλος άκουσε τις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδάς του, της Ναταλίας, την εποχή που μαζί βρίσκονταν σε εκπομπή στον Alpha
Μία ατάκα της Ναταλίας Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε πρώην συνεργάτη της να θέλει εδώ και τώρα εξηγήσεις! Και γι’ αυτό την κάλεσε στον “αέρα” της εκπομπής Έλα χαμογέλα.
Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος άκουσε τις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδάς του, της Ναταλίας, την εποχή που μαζί βρίσκονταν σε εκπομπή στον Alpha, στην οποία μάλιστα συμμετείχε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Η Γερμανού είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της τα εξής: “Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι, όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλες”. Στη συγκεκριμένη δήλωσή της δεν ανέφερε καθόλου τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος θέλησε να την καλέσει στο τηλέφωνό της και να τη ρωτήσει γιατί δεν τον είχε αναφέρει καθόλου.
Η Ναταλία αν και αιφνιδιάστηκε, δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει live στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και να του εξηγήσει πως ο λόγος που δεν τον ανέφερε ήταν γιατί στο μυαλό της έχει τον Παύλο Σταματόπουλο ως “ειρηνοποιό” που δεν της δημιούργησε κανένα πρόβλημα.
Επιπλέον τόνισε πως θυμάται πως ο Σταματόπουλος όταν έφυγαν όλοι, έμεινε πίσω με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το συγκεκριμένο σχόλιο φυσικά έκανε τους πάντες να γελάσουν καθώς κάτι τέτοιο είχε πει λίγο πριν και η Σίσσυ Χρηστίδου.
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου

