Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Υπερπλεόνασμα δόσεων φτιάχνει η Γερμανία

Γερμανία: Υπερπλεόνασμα δόσεων φτιάχνει η Γερμανία

Η ζήτηση εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από τη διαθεσιμότητα των εμβολίων σε αρκετά ιατρεία

H Γερμανία θα έχει σύντομα στη διάθεσή της τόσες πολλές δόσεις εμβολίου κατά της COVID-19, ώστε θα είναι σε θέση να προσφέρει δόσεις στους περαστικούς στα κέντρα των πόλεων ή σε χώρους θρησκευτικής λατρείας, καθώς το Βερολίνο επιδιώκει να εμβολιάσει τουλάχιστον το 80% του πληθυσμού της Γερμανίας, όπως δήλωσαν σήμερα, αξιωματούχοι του τομέα της Υγείας.

Καθώς η ζήτηση εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από τη διαθεσιμότητα των εμβολίων σε αρκετά ιατρεία, αυτό θα αλλάξει σε μία πλεονασματική κατάσταση μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν, προσθέτοντας ότι η χώρα είναι αναγκαίο να πιέσει ταχύτατα για τους εμβολιασμούς, προκειμένου να προλάβει μία έξαρση του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση θα διαθέσει πέντε εκατομμύρια δόσεις σε περιφερειακά κέντρα εμβολιασμού την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και η φαρμακευτική εταιρία Moderna Inc θα είναι σε θέση να διαθέσει τις διπλάσιες δόσεις από αυτές, που είχε αρχικά υποσχεθεί στη Γερμανία, δήλωσε ο Σπαν σε μία τηλεοπτική συζήτηση για τον κορονοϊό.

Αυτό θα σημαίνει ότι η Γερμανία, θα αλλάξει τακτική για έναν πιο αποτελεσματικό εμβολιασμό, προκειμένου να ενθαρρύνει αυτούς που καθυστερούν να εμβολιαστούν, προσφέροντας εμβόλια στους περαστικούς από τα κέντρα των πόλεων ή στις εκκλησίες και στα τζαμιά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024