Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου: Οι φήμες… οργιάζουν για επανασύνδεση μετά τις τρυφερές φωτό!
Ξανά μαζί δύο χρόνια μετά από τον χωρισμό η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου;
Μετρούν περίπου δυο χρόνια χωρισμού η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής.
Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου βρέθηκαν καλεσμένοι στα γενέθλια καλού τους κοινού φίλου και διασκέδασαν παρέα.
Μπορεί να χώρισαν, ωστόσο δεν σταμάτησαν να επικοινωνούν αφού τους συνδέει ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, ο γιος τους, Βασίλης.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε η Αγγελική Ηλιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την εν λόγω βραδιά η τραγουδίστρια κάθεται στα πόδια του πρώην της αγαπημένου, ενώ στην επόμενη φωτό που δημοσίευσε φίλη τους, είναι αγκαλιά χαμογελούν.

Οι φήμες μετά από αυτές τις φωτογραφίες… οργιάζουν για την επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος!
- Ιδού η απορία: Sit-ups ή crunches για πιο δυνατούς κοιλιακούς
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Στις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα στη βενζίνη – Δείτε συγκριτικά στοιχεία
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διαγραφής Κωνσταντινόπουλου
- Η επιστροφή του σκότους: Γιατί ο ναζισμός αναβιώνει στον 21ο αιώνα
- Συνταγή: Μπιφτέκια λαχανικών με βρώμη
- Ιράν: Σφυροκόπημα της Τεχεράνης και της Βηρυτού – «Παρακολουθήστε τι θα συμβεί σήμερα», λέει ο Τραμπ
- Κυβέρνηση ιδιωτικών συμβούλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442