
Μίνα Αρναούτη: «Έχω στο κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη»
Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πως έχει στο κινητό της ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει.
Στην κάμερα του Mykonos Live Tv και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε η Μίνα Αρναούτη για την καταβολή του ποσού των 11.500 ευρώ στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.
Η ίδια αποκάλυψε επίσης, πως έχει στο κινητό της ένα τραγούδι του Παντελή, το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει.
«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο.
Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση.
Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.
Η Μίνα Αρναούτη πρόσθεσε επίσης:
«Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο.
Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά.
Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ».
- Zizou, Le Roi: Η επιστροφή του Ζιντάν δεν αρέσει στη Λεπέν – Η Μασσαλία, ο μύθος και η κόντρα στο μίσος
- Σεισμός ανοιχτά της Σκοπέλου
- Ισπανία: Οριοθετήθηκαν οι πυρκαγιές σε Μαδρίτη και Άβιλα – Αίρονται σταδιακά οι εντολές εκκένωσης
- Σύρος: «Εγω έτρωγα, νόμιζε ότι έλειπα και χτύπησε το κουδούνι» – Οσα είπε στην απολογία του ο 41χρονος
- Οι ομάδες αντιδρούν για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι και η ΕΠΟ ανέβαλε τη συνεδρίαση
- MERE: Ξαφνικό «λουκέτο» σε αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα – Σε αβεβαιότητα 170 εργαζόμενοι



