Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Κουντέ μέχρι το 2024

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Κουντέ μέχρι το 2024

Ο Καμερουνέζος μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τους Ερυθρόλευκους.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και τυπικά πλέον ο Πιερ Κουντέ. Ο Καμερουνέζος μέσος, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης, πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο Πιερ Κουντέ, μαζί με τους μάνατζέρ του, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/6) στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και σφράγισε τη συμφωνία με τους Πειραιώτες, ολοκληρώνοντας το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αφρικανός χαφ είναι τριετές, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό μέσο. Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κουντέ είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή των Ερυθρόλευκων, μετά τον Τικίνιο, με την ανακοίνωση της απόκτησής του να είναι πλέον θέμα χρόνου.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο επιθετικό και τον Καμερουνέζο μέσο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα και την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά. Οι Ερυθρόλευκοι τον… έκλεψαν από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, με τον άσο από τη Γουϊνέα να βρίσκεται επίσης στην Ελλάδα.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024