Σοκ στην Τουρκία: Ο Λάρκιν εκτός Προολυμπιακού
Ο Σέιν Λάρκιν ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δε θα βρεθεί στο Προολυμπιακό Τουρνουά στον Καναδά.
Πολύ μεγάλο πρόβλημα για την Τουρκία, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποστολής για το προολυμπιακό τουρνουά. Όπως έγινε γνωστό, οι γείτονες δεν θα έχουν τον Σέιν Λάρκιν στη σύνθεσή τους.
Η είδηση έγινε γνωστή από την ομοσπονδία της χώρας, καθώς ο Λάρκιν δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό ο οποίος τον ταλαιπωρεί και έτσι ο Ορχούν Ενέ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στην προσπάθεια που θα κάνει η Τουρκία για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Θυμίζουμε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Τουρκία να διασταυρωθεί με την Εθνική μας ομάδα, που επίσης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, στα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία
- Δεν σταματάει: Νέα ρεκόρ από τον θρυλικό Λιονέλ Μέσι (pic)
- Οι 11άδες στο Ελβετία – Κολομβία για τους «16» του Μουντιάλ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442