Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (23/6) ο Μουσταφά Φαλ.
Ο Γάλλος σέντερ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και επισήμανε ότι στόχος του είναι να κυριαρχήσει στις δύο ρακέτες, ενώ στάθηκε στην μεταγραφή του Τόμας Γουόκαπ.
«Στόχος μου είναι να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ. Να δώσω ο,τι καλύτερο μπορώ για να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Ξέρω ότι έχουμε υπογράψει και τον Τόμας Γουόκαπ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον σχεδιασμό. Βλέπω ότι έχει δημιουργηθεί μία πολύ καλή ομάδα. Αυτό που θέλω, είναι να δώσω κυριαρχία και στις δύο ρακέτες. Αυτό μου ζήτησε ο κόουτς», τόνισε μεταξύ άλλων ο 29χρονος άσος.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τετάρτης (23/6) ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουσταφά Φαλ, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γάλλος είναι διετές.
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.