Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικηγόρος οικογένεια Καρολάιν: Θα ζητήσουμε εξολοκλήρου την επιμέλεια του παιδιού

Δικηγόρος οικογένεια Καρολάιν: Θα ζητήσουμε εξολοκλήρου την επιμέλεια του παιδιού

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης. “Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα” δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν, όπως είπε ο δικηγόρος της.

Την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν θα διεκδικήσει η οικογένειά της, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της αδικοχαμένης 20χρονης, Θανάση Χαρμάνη, αύριο θα καταθέσουν υπόμνημα στον εισαγγελέα που θα αρνούνται την συνεπιμέλεια.

«Θα αιτηθούμε την αποκλειστική επιμέλεια. Επιθυμία των γονιών της Καρολάιν είναι να έχουν τη μικρή κοντά τους. Έχασαν την κόρης τους, τουλάχιστον να έχουν κοντά τους το εγγόνι τους» τόνισε. «Συνεπιμέλεια μεταξύ Αλοννήσου και Αθηνών πώς μπορεί να υπάρξει; Πρακτικά είναι δύσκολο» συμπλήρωσε, μιλώντας στο MEGA.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης, το θέμα που προέχει αυτή τη στιγμή και «έχει σημαντικό ρόλο για τη μητέρα της Καρολάιν είναι η επιμέλεια του παιδιού».

Παράλληλα, ο δικηγόρος σημείωσε, ότι το θέμα της επιμέλειας του παιδιού είναι ξεχωριστό ζήτημα από την ποινική διαδικασία. «Το ποινικό δικαστήριο θα κρίνει την υπόθεση με τα πραγματικά περιστατικά και την δικογραφία. Δεν έχει ιδιαίτερο ρόλο το θέμα της συνεπιμέλειας στην υπόθεση».

Ο δικηγόρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης. “Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα” δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν, όπως είπε ο δικηγόρος της.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024