Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Μαργαρίτη: Ο Σάκης Κατσούλης, ο Αλέξης Παππάς και ο νικητής του Survivor

Σοφία Μαργαρίτη: Ο Σάκης Κατσούλης, ο Αλέξης Παππάς και ο νικητής του Survivor

Ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει το έπαθλο;

Στην τελική ευθεία έχει μπει το φετινό Survivor και αρκετοί από τους παίκτες που πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν την πρόβλεψή τους για τον μεγάλο νικητή.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Σοφία Μαργαρίτη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε σήμερα στο «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων σχολίασε τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας ενώ ανέφερε και ποιος πιστεύει ότι θα το σηκώσει.

«Βλέπω νικητή τον Σάκη. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αληθινό ζευγάρι με την Μαριαλένα γιατί δεν τους έζησα. Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, πάντως δείχνουν πως έχουν μια πιο στενή σχέση. Αυτοί ξέρουν τι συμβαίνει. Δεν ωφελεί και κανέναν να σχολιάζουμε τώρα τι είχε η Μαριαλένα με τον Σάκη. Και ότι και να είχανε…», είπε αρχικά.

Όσο για τον Σάκη Κατσούλη δήλωσε: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν τον Σάκη στο πλευρό τους. Όχι, δεν έχω κάποια φίλη που να της αρέσει ο Σάκης, αλλά δεν τον λες και άσχημο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Παππά ο οποίος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο ριάλιτι The Bachelor. «Θα του πάει ο νέος του ρόλος. Θεωρώ ότι εκεί που πάει θα αλλάξει και το στυλ του. Λατρεύουν τα κοριτσάκια να τον αγαπάνε τον Αλέξη. Θα έχει σουξέ. Εύχομαι να είναι καλά κι αυτός», είπε.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024